reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Sokółka
1.5°C
wschód słońca: 07:07
zachód słońca: 15:18
Koronawirus
podlaskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Sokółce

kiedy
2024-11-25 17:30
miejsce
Kino Sokół, Sokółka, ul. Plac...
wstęp biletowany
kiedy
2024-12-13 19:00
miejsce
Kino Sokół, Sokółka, ul. Plac...
wstęp biletowany
kiedy
2025-01-18 18:00
miejsce
Kino Sokół, Sokółka, ul. Plac...
wstęp biletowany